XBMC Export Plugin (v1.3) for Movienizer v5.5+, v6.0+

Additional plug-ins for the program.
User avatar
JeF
Black Belt Squirrel
Posts: 1173
Joined: Fri Feb 20, 2009 3:34 pm
Location: France

Re: XBMC Export Plugin (v1.3) for Movienizer v5.5+, v6.0+

Post by JeF » Sat Jan 24, 2015 7:50 pm

m.a.gh wrote:hi there all one Q is this work with TV SHOWS ??
Unfortunately not.
This was planned but not done... and i'm sorry to say i've no more time to support and update the plugin.
JeF

m.a.gh
Extra
Posts: 17
Joined: Wed May 12, 2010 12:35 pm

Re: XBMC Export Plugin (v1.3) for Movienizer v5.5+, v6.0+

Post by m.a.gh » Wed Feb 04, 2015 2:19 pm

i would love to have a TV series support
the reason is kodi dose not support manual editing for the entry MN do support that
i use MN sense 2010 to mange my hole library
my native language is Arabic and nether MN or kodi have support for Arabic language sites i would like to see Arabic support but lets be honest i think im the only Arabic speaking customer
so my only option is to add them manually and then export them to kodi
plz consider that in the new release of the plugin
thx

confuzedwulf
Passerby
Posts: 2
Joined: Sat May 09, 2015 6:49 am

Re: XBMC Export Plugin (v1.3) for Movienizer v5.5+, v6.0+

Post by confuzedwulf » Fri Sep 23, 2016 8:45 pm

Any change you can include a path pointing to the actor thumbnails in the generated .nfo file? Thanks.

Foolproof
Passerby
Posts: 2
Joined: Sun Dec 11, 2016 8:07 pm

Re: XBMC Export Plugin (v1.3) for Movienizer v5.5+, v6.0+

Post by Foolproof » Sun Dec 11, 2016 9:14 pm

Hello,
I have exported all, now I see button "Run XBMC", OK. I have no XBMC, now is Kodi, by me 17.1 on PC and 16.1 on my VU+ (Enigma 2) and button does nothing.

I dont see any way, how I can update my video library, Kodi must know path, where it can find. I dont know where is output of this great plugin, I dont know name of output too.

PLease, how can I save output of this plugin, I will tranfer it to Enigma.

Thanks.

User avatar
JeF
Black Belt Squirrel
Posts: 1173
Joined: Fri Feb 20, 2009 3:34 pm
Location: France

Re: XBMC Export Plugin (v1.3) for Movienizer v5.5+, v6.0+

Post by JeF » Tue Dec 13, 2016 8:00 pm

Foolproof wrote:Hello,
I have exported all, now I see button "Run XBMC", OK. I have no XBMC, now is Kodi, by me 17.1 on PC and 16.1 on my VU+ (Enigma 2) and button does nothing.
I dont see any way, how I can update my video library, Kodi must know path, where it can find. I dont know where is output of this great plugin, I dont know name of output too.
PLease, how can I save output of this plugin, I will tranfer it to Enigma.
Thanks.
I'm afraid this plugin is outdated and not supported anymore.
But the thing i can tell is that data is (mainly) exported to .nfo files in movie folders (as explained in first post).
The "run XBMC" button is now of no use.
After export, you should just have to manually refresh Kodi library.
I don't use XBMC (or above versions) anymore for a long time now but i guess you should find a menu entry in Kodi to refresh Library.
Make sure Kodi is set to check .nfo files and import them if present.
Maybe this will not be sufficiant because Kodi won't detect .nfo files have changed... Then you should first wipe library entries to force Kodi rescan and import from .nfo files.
;)
JeF

Foolproof
Passerby
Posts: 2
Joined: Sun Dec 11, 2016 8:07 pm

Re: XBMC Export Plugin (v1.3) for Movienizer v5.5+, v6.0+

Post by Foolproof » Wed Dec 14, 2016 2:36 pm

Thanks for answer.

Problem is: I have no files *.nfo in film directory.

Today Kodi can update info from xml file as all library from disc,it make default first from net, but can be restrict only for local it is *.info.

All my files are on the NAS, example for one film from Movienizer is:

" X:\Krimi\Millenium trilogy\Muži, kteří nenávidí ženy - USA (2011)\The.Girl.With.The.Dragon.Tattoo.2011.BluRay.1080p.cz.mkv"

Now I see my error !!!!!!

Nas must be mounted, now I see *.nfo files in directories.

Thanks for support

Post Reply